ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται  στην απόδειξη παραλαβής.

Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής - αλλαγής, θα πρέπει:

 1. Να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε δηλαδή:
  -Να μην έχει πλυθεί
  -Να είναι πλήρης
  -Χωρίς φθορές 
  -Χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος
  -Να βρίσκεται εντός της συσκευασία που τα παραλάβατε.
 2. Το προϊόν θα πρέπει να  συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής αγοράς ή το τιμολόγιο αγοράς.
 3. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος είναι απαραίτητο να μας στείλετε φωτογραφία του είδους στο [email protected]  ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην επικοινωνία μας μαζί σας και εν συνεχεία μας στέλνετε το δέμα μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας.

* Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές από την πολιτική επιστροφών τα μαξιλάρια ύπνου, τα προστατευτικά καλύμματα στρώματος και  μαξιλαριών.

Για την διαδικασία επιστροφής Θα πρέπει:

 1. Να Επικοινωνείσετε με το Calmhome.gr για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.
 2. Να συμπληρώσετε και να αποστείλετε τη "Φορμα Αλλαγής / Επιστροφής Προϊόντων"που παραλάβατε μαζί με την παραγγελία σας.
 3. Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

Σε περίπτωση που θέλετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης

Από την υποβολή της ηλεκτρονικής παραγγελίας, o πελάτης δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση μέσα σε χρονικό διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών  από την παράδοση.

Η υπαναχώρηση αυτή δεν είναι απαραίτητο να έχει συγκεκριμένη αιτιολογία και χωρίς καμία επιβάρυνση και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε δηλαδή:

 1. Το προϊόν θα πρέπει  να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να μην έχει πλυθεί, να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος και να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.
  *Δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων, εάν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί μετά το άνοιγμά του ή εάν είναι κατεστραμμένο.
 2. Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση πρέπει να επιστρέψετε τα προϊόντα στην κατάσταση που τα παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης. 
 3. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους.
 4. Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε  με μια δήλωση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας.([email protected])
 5. Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η εταιρία μας αποδίδει το τίμημα που εισέπραξε για την εν λόγω παραγγελία με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε πραγματοποιηθεί η παραγγελία. Η επιστροφή θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών 

*Η επιστροφή γίνεται στο Calmhome εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία μας δηλώσατε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση. 

Δημιουργία λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Συνδεθείτε ή επαναφέρετε τον κωδικό σας
close Καλάθι αγορών
close Καλάθι αγορών